top

Restauranter, cafeer, natklubber, hoteller

Megasound er leveringsdygtig i professionelle lyd-, billed- samt AV-løsninger til erhvervsmæssig brug i restauranter, cafeer, hoteller, natklubber, diskoteker, cafeer o. lign. Ligesom vi foretager lydmåling og plombering af anlæg. 

Krav til musikgenre, lydtryk og lydkvalitet er naturligvis individuelt fra sted til sted. Vi rådgiver og laver løsningen, der passer til dig og dit sted. Derudover tager vi også højde for eventuelle støjkrav.

At skabe den perfekte atmosfære er en betingelse for enhver restauratør og hotelejer. Ved at stimulere dine gæsters sanser, kan du påvirke dem på en måde, som vil skabe langvarige og positive minder og få dem til at ønske at vende tilbage gang på gang. Bedre lyd skaber en højere omsætning. 

Mange restauratører er allerede meget bevidste om, hvordan de bruger musikken - er du?

Eksempelvis vil en målrettet brug af musik til maden have følgende positive effekter på gæsternes oplevelse af stedet.. 

  • De motiveres til at bruge flere penge under besøget
  • De køber mere alkohol under besøget
  • De opholder sig længere tid på stedet 
  • De har en positiv oplevelse af service og kvalitet under besøget

Har du eller din faste elektriker ikke selv den tekniske viden til at stå for installationen, så sørger vi for, at lydanlægget bliver installeret af en af vore egne faguddannede teknikere. 

Det er hotellets atmosfære, gæsterne husker, og netop det får dit hotel til at skille sig ud fra konkurrenterne og får kunderne til at komme igen. Kvalitetslyd kan være et vigtigt bidrag til at få gæsterne til at føle sig virkelig hjemme. Megasound kan skabe en komplet løsning med musik og tale i foyeren, mødelokalerne, restauranten og andre fælles områder samt på værelserne. Et system, som er let at bruge, som giver mulighed for både central styring og lokale input, som passer ind i interiøret.

Vi gennemtænker og prioriterer høj faglighed - både i løssalg og projektsalg, så du kan tage den rigtige beslutning første gang. Vi har mere end 30 års erfaring i salg af AV løsninger. Desuden har vi en udlejningsafdeling, hvor der er mulighed for at leje supplerende udstyr ved events og arrangementer. Vi leverer AV-løsninger inden for en lang række områder som f.eks.: 

Lydanlæg, infoskærme, talevarsling, baggrundsmusik, mikrofoner, lærreder, storskærme, kommunikation, video, limitering, rumstyring

Vi kan være med i alle faser .....

Rådgivning

Tilbudsfase

Projektering

Salg

Installation

Aflevering

Service

Udlejning

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Byageren 7
2850 Nærum
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12.00 - 17.00
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 -14.00

(Der kan bookes tid til demo hvis dette ønskes)

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Nykredit Reg/konto:

5494-0000935205

IBAN: DK7454940000935205

BIC/SWIFT: NYKBDKKK

Følg os