top

Virksomheder

Konference- og mødelokaler, showrooms, produktionshaller, auditorier

Megasound sælger professionelle lyd-, billed- og AV-løsninger til erhvervsmæssig brug. Vi er leveringsdygtige i standardløsninger såvel som specialløsninger, der dækker dit individuelle behov. Med udgangspunkt i dit behov skaber vi en funktionel og fleksibel løsning, der tager hensyn til rummets arkitektur og fysiske rammer. Teknikken skal være driftssikker, diskret og betjeningsvenlig, så der nødvendigvis ikke behøves en teknikker til afvikling. 

Vi samarbejder tæt med arkitekter og rådgivende ingeniører og forstår nødvendigheden af at udvikle og integrere tekniske løsninger. Vi hjælper naturligvis med indkøring af vores AV-løsninger - og følger gerne op med brugerkurser.

Ligesom konference- og mødelokaler skal give brugerne en professionel oplevelse, så kan infoskærme og baggrundsmusik i receptionen også være med til at give gæsterne en positiv oplevelse. Vi indretter auditorier med integrerede løsninger, der samler lyd og billede til en totaloplevelse. Vi rådgiver om valg af udstyr og beregner de optimale indstillinger for billedstørrelser, lys- og lydstyrker, alt sammen med udgangspunkt i det enkelte auditorium. 

Hvis du ikke har brug for et fastinstalleret lydsystem i dit lokale, kan vi også tilbyde mobile lydsystemer. Lydniveauet tilpasses automatisk til præsentationen, uanset om det er tale fra en mikrofon eller en film.

Vi gennemtænker og prioriterer høj faglighed - både i løssalg og projektsalg, så du kan tage den rigtige beslutning første gang. Vi har mere end 30 års erfaring i salg af AV løsninger. Desuden har vi en udlejningsafdeling, hvor der er mulighed for at leje supplerende udstyr ved events og arrangementer. Vi leverer AV-løsninger inden for en lang række områder som f.eks.: 

Lydanlæg, infoskærme, talevarsling, baggrundsmusik, mikrofoner, lærreder, storskærme, kommunikation, video, limitering, rumstyring

Vi kan være med i alle faser .....

Rådgivning

Tilbudsfase

Projektering

Salg

Installation

Aflevering

Service

Udlejning

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Byageren 7
2850 Nærum
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12.00 - 17.00
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 -14.00

(Der kan bookes tid til demo hvis dette ønskes)

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Nykredit Reg/konto:

5494-0000935205

IBAN: DK7454940000935205

BIC/SWIFT: NYKBDKKK

Følg os