top

Detailbutikker/Centre

Butikker og Indkøbscentre

Tidligere videnskabelige undersøgelser har vist, at spiller man den rette musik, ved et behageligt lydniveau, med en jævn lyddækning, så kan man stimulere folks købelyst. God lyd skaber stemning, gør en i godt humør.

Musikken er i dag den usynlige sælger. En engelsk undersøgelse viser, at kunderne bruger flere penge i en vinbutik, når der spilles klassisk musik frem for popmusik. Den klassiske musik giver kunderne indtryk af, at vinbutikken er sofistikeret og luksuspræget.

Business Music System er udviklet specielt med henblik på at fylde din forretning med klar, livagtig lyd selv ved de laveste lydstyrker - uden kompliceret elektronik, uden store højttalere og andre kæmpe komponenter. Det skal være enkelt at betjene, og højttalerne er så små, at de nærmest er usynlige. 

  • Stemning med baggrundsmusik 
  • Reklamespot via skærme og/eller lyd 
  • Informationer fra mikrofon 
  • Digital Videoovervågning 
  • Godkendt talevarsling


Et lydanlæg kan anvendes til baggrundsmusik, med en kaldemikrofon eller med reklamespot, men kan samtidigt være et talevarslingsanlæg, der kan evakuere bygningen i forbindelse med f.eks. en brand. Vi monterer og sikrer, at anlægget har den rette lyddækning, lydtryk samt taleforståelighed og at installationen naturligvis er korrekt udført.

Med moderne LED lyskilder og intelligent styring kan du tilpasse lyset hurtigt og individuelt, så det harmonerer med den stemning, du ønsker i din butik. Lysstyring giver dig mulighed for at bruge punktbelysning på f.eks. produktsøjler og plakater for at skabe opmærksomhed og stemning omkring dine produkter. Effektlys på enkelte produkter er også en mulighed, hvis der er behov for ekstra fokus.

Hvordan ser din butik i øvrigt ud efter lukketid - tiltrækker den opmærksomhed? 
En veltilrettelagt facadebelysning giver et spændende og livligt look, som folk lægger mærke til.

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Forchhammersvej 11
1920 Frederiksberg C
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12.00 - 17.00
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 -14.00

(Der kan bookes tid til demo hvis dette ønskes)

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Nykredit Reg/konto:

5494-0000935205

IBAN: DK7454940000935205

BIC/SWIFT: NYKBDKKK

Følg os