top

Butikker/Varehuse

Butikker, varehuse, wellness, indkøbscentre

Tidligere videnskabelige undersøgelser har vist, at spiller man den rette musik, ved et behageligt lydniveau, med en jævn lyddækning, så kan man stimulere folks købelyst. God lyd skaber stemning, gør en i godt humør, sælger varer. 

Musikken er den usynlige sælger. En engelsk undersøgelse viser, at kunderne bruger flere penge i en vinbutik, når der spilles klassisk musik frem for popmusik. Den klassiske musik giver kunderne indtryk af, at vinbutikken er sofistikeret og luksuspræget. 

Vi ved hvor mange højttalere af en given størrelse, der skal til for at løse en opgave, på et givet areal med en ønsket lydstyrke. Og hvor der skal tages højde for taleforståelighed, akustik og design.

Business Music System er udviklet specielt med henblik på at fylde din forretning med klar, livagtig lyd selv ved de laveste lydstyrker - uden kompliceret elektronik, uden store højttalere og andre kæmpe komponenter. Det skal være enkelt at betjene, og højttalerne er så små, at de nærmest er usynlige. 

Et lydanlæg kan anvendes til baggrundsmusik, med en kaldemikrofon eller med reklamespot, men kan samtidigt være et talevarslingsanlæg, der kan evakuere bygningen i forbindelse med f.eks. en brand. 

En veltilrettelagt facadebelysning giver et spændende og livligt look, som folk lægger mærke til – også efter lukketid. Med moderne LED lyskilder og intelligent styring kan du tilpasse lyset hurtigt og individuelt, så det harmonerer med den stemning, du ønsker i din butik. Lysstyring giver dig mulighed for at bruge punktbelysning på f.eks. produktsøjler og plakater for at skabe opmærksomhed og stemning omkring dine produkter. Effektlys på enkelte produkter er også en mulighed, hvis der er behov for ekstra fokus.

Vi gennemtænker og prioriterer høj faglighed - både i løssalg og projektsalg, så du kan tage den rigtige beslutning første gang. Vi har mere end 30 års erfaring i salg af AV løsninger. Desuden har vi en udlejningsafdeling, hvor der er mulighed for at leje supplerende udstyr ved events og arrangementer. Vi leverer AV-løsninger inden for en lang række områder som f.eks.: 

Lydanlæg, infoskærme, talevarsling, baggrundsmusik, mikrofoner, lærreder, storskærme, kommunikation, video, limitering, rumstyring

Vi kan være med i alle faser .....

Rådgivning

Tilbudsfase

Projektering

Salg

Installation

Aflevering

Service

Udlejning

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Byageren 7
2850 Nærum
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12.00 - 17.00
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 -14.00

(Der kan bookes tid til demo hvis dette ønskes)

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Nykredit Reg/konto:

5494-0000935205

IBAN: DK7454940000935205

BIC/SWIFT: NYKBDKKK

Følg os