top

Kirker

Kirker, sognegårde

Moderne teknik og klassisk arkitektur kan sagtens gå hånd i hånd. Det vigtigste ved en prædiken er jo, at tilhørerne kan høre den klart og tydeligt. Kirkers akustik og visuelle krav gør, at lydanlæggene her skal være specielle. Kirkerum har ofte mange hårde flader, som lyden reflekteres imod, hvorved der fremkommer ekkoer. Ligeledes forringes taleforståeligheden af den normale støj, som fremkommer, når mange mennesker mødes. Et kombineret teleslynge- og højttaleranlæg er derfor nødvendigt selv i en mindre landsbykirke. 

Højttaleranlægget sikrer at der opnås en god taleforståelighed med en naturtro lydgengivelse og en homogen lyddækning i kirken. Anlægget består af en lydkilde f.eks. en mikrofon samt et antal højttalere. Oftest benyttes et trådløst mikrofonsystem, alternativt faste mikrofoner placeret på forudbestemte talesteder. Højttalerne kan tilpasses netop jeres kirke og sortimentet består af flere forskellige typer af højttalere til kirkerummet. Vi er ikke tilknyttet én enkelt leverandør eller teknologi. Derfor er det muligt at levere løsninger, som forener de både brugsmæssige og æstetiske aspekter på et meget højt niveau.

Unikke retningsbestemte højttalere målretter lyden individuelt i hele kirkerummet. Specielt søjlehøjttalere, som er beregnet til vægplacering, er specielt gode til at gengive krystalklar tale og musik i rum med vanskelige akustiske forhold. Mulighed for valg af special farve samt tidsforsinkelse ved store afstande. 

Alle Megasound's kombinerede teleslynge- og højttaleranlæg er yderst brugervenlige. Betjeningen består udelukkende af en on/off afbryderknap og en volumenkontrol på højttalerforstærkeren - resten af lydanlægget fungerer automatisk. 

Almindeligvis benytter vi Bose Modeler teknologi til at simulere lydanlæggets performance. Med denne teknologi kan vi i computerprogrammet finde den nøjagtige placering af højttalerne. Ligesom du som kunde har mulighed for at "prøvelytte" lydanlægget inden køb. Det foregår via specielle lyttestationer, som nøjagtigt gengiver lyden, som den vil være i kirken - på hvilken som helst placering. 

Kontakt os, så finder vi det rigtige match mellem kvalitet, drift sikkerhed og brugervenlighed.

Vi gennemtænker og prioriterer høj faglighed - både i løssalg og projektsalg, så du kan tage den rigtige beslutning første gang. Vi har mere end 30 års erfaring i salg af AV løsninger. Desuden har vi en udlejningsafdeling, hvor der er mulighed for at leje supplerende udstyr ved events og arrangementer. Vi leverer AV-løsninger inden for en lang række områder som f.eks.: 

Lydanlæg, infoskærme, talevarsling, baggrundsmusik, mikrofoner, lærreder, storskærme, kommunikation, video, limitering, rumstyring

Vi kan være med i alle faser .....

Rådgivning

Tilbudsfase

Projektering

Salg

Installation

Aflevering

Service

Udlejning

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Byageren 7
2850 Nærum
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12.00 - 17.00
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 -14.00

(Der kan bookes tid til demo hvis dette ønskes)

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Nykredit Reg/konto:

5494-0000935205

IBAN: DK7454940000935205

BIC/SWIFT: NYKBDKKK

Følg os