top

Kirker

Kirker

Oftest kan det være svært at forstå, hvad der bliver sagt i en kirke, hvilket skyldes, at kirkerum ofte har mange hårde flader, som lyden reflekteres imod, hvorved der fremkommer ekkoer. Ligeledes forringes taleforståeligheden af den normale støj, som fremkommer, når mange mennesker mødes. Et kombineret teleslynge- og højttaleranlæg er derfor nødvendigt selv i en mindre landsbykirke. Og der stilles store krav til anlægget.

Højttaleranlægget installeres således for at opnå en god taleforståelighed med en naturtro lydgengivelse og en homogen lyddækning i kirken. Anlægget består af en lydkilde f.eks. en mikrofon samt et antal højttalere. Oftest benyttes et trådløst mikrofonsystem, alternativt faste mikrofoner placeret på forudbestemte talesteder. Højttalerne kan tilpasses netop jeres kirke og sortimentet består af flere forskellige typer af højttalere til kirkerummet. 

Specielt søjlehøjttalere, som er beregnet til vægplacering, er specielt gode til at gengive tale. Mulighed for valg af specialfarve samt tidsforsinkelse ved store afstande. 
Alle Megasound's kombinerede teleslynge- og højttaleranlæg er yderst brugervenlige. Betjeningen består udelukkende af en on/off afbryderknap og en volumenkontrol på højttalerforstærkeren - resten af lydanlægget fungerer automatisk.
Almindeligvis benytter vi Bose Modeler teknologi til at simulere lydanlæggets performance. Med denne teknologi kan vi i computerprogrammet finde den nøjagtige placering af højttalerne. Ligesom du som kunde har mulighed for at "prøvelytte" lydanlægget inden køb. Det foregår via specielle lyttestationer, som nøjagtigt gengiver lyden som den vil være i kirken - på hvilken som helst placering.


Teleslynge 
For at hørehandicappede kan følge gudstjenesten og øvrige kirkelige handlinger, er det vigtigt, at teleslyngen dækker hele skibet, eventuelle sideskibe samt koret, så også handlinger som f.eks. nadver, bryllup og barnedåb kan følges overalt i kirken. Det anbefales, at eventuelle personbårne mikrofoner suppleres med rummikrofoner til opfangning af musik og sang, så det er muligt at følge hele handlingen. Megasound leverer teleslyngeanlæg, der naturligvis overholder normen for sådanne systemer. Ligesom vi tilbyder rådgivning og dimensionering af lydanlæg og teleslynger.
Kontakt os for en uforpligtende gennemgang af kirkens nuværende installationer og et løsningsforslag til evt. forbedringer. Til sognegårde og mødelokaler leverer vi alt i AV udstyr, eksempelvis storskærme, lærred, rumstyring, DVD/video mv.

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Forchhammersvej 11
1920 Frederiksberg C
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12.00 - 17.00
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 -14.00

(Der kan bookes tid til demo hvis dette ønskes)

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Nykredit Reg/konto:

5494-0000935205

IBAN: DK7454940000935205

BIC/SWIFT: NYKBDKKK

Følg os