top

Sportsfaciliteter

Stadions, sportshaller, svømme- og ridehaller, golfklubber, fitnesscentre

Sportsfaciliteter har individuelle behov for lydløsninger. Det kan være taleanlæg til speak og præsentationer, musik til opvarmning og arrangementer eller et lydanlæg til brug for evakuering/talevarsling. Fælles ønske er, at lyden skal være god, ren og forståelig. Både når der tales, spilles musik eller afspilles reklameJingler. Lydanlægget har derfor stor betydning for tilskuernes oplevelse. 

Megasound har stor erfaring inden for salg, rådgivning og installation af lydanlæg, kaldeanlæg, zoneopdeling, walkie talkies, skærme samt AV-udstyr til sportsfaciliteter både ude og inde. Desværre bliver stadig alt for mange lydanlæg til sportsfaciliteter nedprioriteret, og det giver dårlige løsninger, som ingen bliver tilfredse med. Iscenesætter du en sportsbegivenhed, er det vigtigt, du kan kommunikere med dit publikum - både når det gælder konkrete udmeldinger og musik. I denne henseende er lydsystemet helt afgørende. Vi skal ind og pille ved følelserne - skabe en WOW stemning.

Ofte har sportsfaciliteter mange forskellige brugere, der dagligt skal kunne betjene anlægget, hvorfor det skal være nemt og logisk at bruge. Det skal kunne tåle at blive brugt og der må ikke kunne ødelægges noget ved at skrue for højt op. Ligeledes skal der tages højde for efterklang, overflader, luftfugtighed m.v.  Tag os med på råd og få en optimal løsning ud fra dine behov - også i henhold til lovgivningen omkring lyd og varsling i offentlige rum. 

Der findes mange redskaber for at holde længere på medlemmer, og musikken, som bruges til timer og trænings områder er afgjort et af dem. Gør din hal eller center til et sted, som er værd at vende tilbage til gang på gang.

Vi gennemtænker og prioriterer høj faglighed - både i løssalg og projektsalg, så du kan tage den rigtige beslutning første gang. Vi har mere end 30 års erfaring i salg af AV løsninger. Desuden har vi en udlejningsafdeling, hvor der er mulighed for at leje supplerende udstyr ved events og arrangementer. Vi leverer AV-løsninger inden for en lang række områder som f.eks.: 

Lydanlæg, infoskærme, talevarsling, baggrundsmusik, mikrofoner, lærreder, storskærme, kommunikation, video, limitering, rumstyring

Vi kan være med i alle faser .....

Rådgivning

Tilbudsfase

Projektering

Salg

Installation

Aflevering

Service

Udlejning

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Byageren 7
2850 Nærum
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12.00 - 17.00
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 -14.00

(Der kan bookes tid til demo hvis dette ønskes)

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Nykredit Reg/konto:

5494-0000935205

IBAN: DK7454940000935205

BIC/SWIFT: NYKBDKKK

Følg os