top

Bose Modeler

Bose Modeler Design program

Bose Modeler og Bose Auditioner giver arkitekter, lyd designere og rådgivere et enestående værktøj. 

Bose Modeler 

Bose patenterede computerteknologi gør det muligt at høre lyden i et projekt, mens det stadig befinder sig på tegnebrættet - dvs. uden at der er sat en eneste højttaler op. På den måde undgår man akustiske faldgruber, efterklang og andre lydmæssige overraskelser, som typisk først viser sig, når den sidste højttaler er monteret. Teknologien bruges især i forbindelse med at designe dokumenterede kvalitets lydsystemer til stadions, indkøbscentre, kirker, sportshaller, konferencerum samt koncertsale. 

Med Bose Modeler Design programmet er det muligt at opbygge en eksakt akustisk model af dit projekt. Programmet kan beregne, designe og tilpasse lyden, så den bliver optimal fra start og skræddersyet til det enkelte rum/område. Nogle af de parametre, der inddrages, er lydens tryk og spredning samt taleforståelighed og tonebalance. Programmet sikrer, at du kun bruger penge på det udstyr, som du faktisk har brug for. 

Resultatet præsenteres grafisk og kan afsluttes med en komplet udførlig rapport, ligesom det kan eksporteres til Bose Auditioner.

Bose Auditioner 

Auditioner simulerer lyden præcist og effektivt ud fra det indlagte lyddesign og giver et meget nøjagtigt lydbillede af projektet. Dvs. at du kan lytte til løsningen fra en hvilken som helst plads inden den endelige installation. Det nye lydsystem vil med garanti leve op til dine forventninger. Er resultatet efter justering og indkøring af lydsystemet ikke som demonstrationen med Bose Auditioner, tager vi lydsystemet tilbage og refunderer hele købsprisen. 

Ved hjælp af Bose Modeler og Auditioner systemer kan du planlægge hele lydsystemet som en integreret løsning og dermed opnå funktionelle og æstetiske fordele.

Vi kan være med i alle faser .....

Rådgivning

Tilbudsfase

Projektering

Salg

Installation

Aflevering

Service

Udlejning

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Byageren 7
2850 Nærum
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12.00 - 17.00
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 -14.00

(Der kan bookes tid til demo hvis dette ønskes)

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Nykredit Reg/konto:

5494-0000935205

IBAN: DK7454940000935205

BIC/SWIFT: NYKBDKKK

Følg os