top

Talevarsling

Talevarsling

Megasound har solid erfaring og ekspertise i at designe, installere og servicere komplette digitale kalde- og varslingsanlæg, der overholder internationale og danske standarder, såsom EN54 der kræver meget høj taleforståelse og pålidelighed. Vi er certificeret som både leverandør og installatør og benytter udelukkende udstyr, som er EN54-24 godkendt. Med et bredt udvalg af certificerede varslingshøjttalere, kan løsningen tilpasses netop dine krav og ønsker, store som små løsninger. 

Krav om talevarsling afhænger af, hvad bygningen bruges til og hvor mange personer, der kan opholde sig i bygningen. Læs mere på Dansk Brand- og sikringsteknisk Instituts (DBI) hjemmeside.

Hvorfor talevarsling 

Talevarsling er den mest effektive varslingsform og adskiller sig fra varslings-former som lys og lydtoner, ved at udsende klare beskeder til personer i bygningen, der ønskes evakueret. Beskeden kan udløses manuelt eller automatisk fra f.eks. branddetektorer i forbindelse med brand i bygningen. Forsøg har vist at man med anvendelse af et talevarslingsanlæg frem for en almindelig alarmhyletone, kan reducere reaktionstiden fra 11 minutter ned til under 30 sekunder, hvilket er livsvigtigt, hvis der opstår en kritisk situation.

Talevarsling kan med stor fordel benyttes i hoteller, indkøbscentre, lufthavne, stadions, sportshaller, skoler, offentlige bygninger, plejehjem, butikker og kontormiljøer. Fælles for disse er, at der opholder sig mange personer, der i tilfælde af evakuering i forbindelse med f.eks. brand skal forlade bygningen hurtigt og uden panik ved hjælp af beskeder fra varslingssystemet samt eventuelle beskeder fra brandvæsenet. Talevarslingssystemer bør benyttes i rum, der er beregnet til mere end 50 personer. 

Praktisk og økonomisk fordel 

Talevarslingsanlægget vil til hverdag kunne anvendes til f.eks. baggrundsmusik, reklameindslag, meddelelser til personale og kunder mv., hvilket resulterer i den optimale investering og brugsværdi. 

Talevarsling SKAL serviceres 

Megasound tilbyder også den lovpligtige serviceaftale. Der skal udføres lovpligtigt eftersyn 1 gang årligt af godkendt installatør, ligesom der hvert 3. år skal indsendes attest til brandmyndighederne om, at anlægget opfylder kravene.

Vi gennemtænker og prioriterer høj faglighed - både i løssalg og projektsalg, så du kan tage den rigtige beslutning første gang. Vi har mere end 30 års erfaring i salg af AV løsninger. Desuden har vi en udlejningsafdeling, hvor der er mulighed for at leje supplerende udstyr ved events og arrangementer. Vi leverer AV-løsninger inden for en lang række områder som f.eks.: 

Lydanlæg, infoskærme, talevarsling, baggrundsmusik, mikrofoner, streaming, storskærme, kommunikation, video, limitering, rumstyring

Vi kan være med i alle faser .....

Rådgivning

Tilbudsfase

Projektering

Salg

Installation

Aflevering

Service

Udlejning

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Byageren 7
2850 Nærum
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 08.00 - 16.00
Tirsdag: 08.00 - 16.00
Onsdag: 08.00 - 16.00
Torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 16.00

Lager/udlejning efter aftale

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Sydbank Reg/konto:

6748 - 0001135175

IBAN: DK4767480001135175

SWIFT: SYBKDK22

Følg os