top

Stadion lyd

Stadion lyd

Megasound har stor erfaring inden for salg, rådgivning og installation af lydanlæg, kaldeanlæg, zoneopdeling, walkie talkies, skærme samt AV-udstyr til stadions. Ikke to stadions er ens eller har samme akustik. Derfor skal der tages højde for eksempelvis efterklang, overflader, vejr, luftfugtighed etc., når man beregner og designer lydanlægget. 

Det kan være taleanlæg til speak og præsentationer, musik til opvarmning og arrangementer eller et lydanlæg til brug for evakuering/talevarsling. Fælles ønske er, at lyden skal være god, ren og forståelig. Både når der tales, spilles musik eller afspilles reklame jingler. Lydanlægget har derfor stor betydning for tilskuernes oplevelse. Iscenesætter du en sportsbegivenhed, er det vigtigt, du kan kommunikere med dit publikum - både når det gælder konkrete meddelelser og musik. I denne henseende er lydsystemet helt afgørende. Vi skal ind og pille ved følelserne - skabe en WOW stemning.

Ofte har sportsfaciliteter mange forskellige brugere, der dagligt skal kunne betjene anlægget, hvorfor det skal være nemt og logisk at bruge. Det skal kunne tåle at blive brugt og der må ikke kunne ødelægges noget ved at skrue for højt op. Vi løser alle opgaver lige fra indbygningshøjttalere, udendørshøjttalere, aktive som passive højttalere, søjlehøjttalere, 100v systemer, til IP og EN 54-24 certificerede produkter og kabler. 

Tag os med på råd og få en optimal og fremtidssikret løsning ud fra dine behov - også i henhold til lovgivningen omkring lyd og varsling i offentlige rum.

Vi gennemtænker og prioriterer høj faglighed - både i løssalg og projektsalg, så du kan tage den rigtige beslutning første gang. Vi har mere end 30 års erfaring i salg af AV løsninger. Desuden har vi en udlejningsafdeling, hvor der er mulighed for at leje supplerende udstyr ved events og arrangementer. Vi leverer AV-løsninger inden for en lang række områder som f.eks.: 

Lydanlæg, infoskærme, talevarsling, baggrundsmusik, mikrofoner, lærreder, storskærme, kommunikation, video, limitering, rumstyring

Vi kan være med i alle faser .....

Rådgivning

Tilbudsfase

Projektering

Salg

Installation

Aflevering

Service

Udlejning

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Byageren 7
2850 Nærum
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12.00 - 17.00
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 -14.00

(Der kan bookes tid til demo hvis dette ønskes)

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Nykredit Reg/konto:

5494-0000935205

IBAN: DK7454940000935205

BIC/SWIFT: NYKBDKKK

Følg os