top

Lydanlæg

Lydanlæg

UNIKKE BEHOV - UNIKKE LØSNINGER 

Vi designer, leverer og installerer professionelle lydanlæg til specifikke krav og ønsker. Lige fra indbygningshøjttalere, væg- og loftshøjttalere , udendørshøjttalere, aktive som passive højttalere, PA anlæg, søjlehøjttalere, 100v systemer, til IP og EN 54-24 certificerede produkter og kabler. Synlige eller skjulte samt i specielle farver. 

Med den viden og know-how vi har oparbejdet gennem mere end 30 år, løser vi stort set alle kundeønsker med hensyn til brugervenlige lydanlæg af høj kvalitet. Vi sikrer dig en fleksibel, pålidelig og fremtidssikret løsning - og til en fornuftig økonomi.

Det handler ikke kun om tekniske specifikationer. Både akustiske og æstetiske overvejelser er vigtige. Analyse af krav, ønsker, akustik kombineret med driftssikkerhed og en simpel betjening, giver mulighed for at finde de rigtige produkter og skabe den optimale løsning. Nemt at bruge og installere. Stationære og flytbare anlæg og som har en klar og naturlig lyd, der gengiver musikinstrumenters og den menneskelige stemmes intime kvalitet, både i små lokaler og større åbne områder, samt ved alle lydstyrkeniveauer. 

Til dækning af et lokale med højttalerlyd findes to principielt forskellige systemer: Cluster-systemet eller det distribuerede system. Cluster-systemet bygger på, at højttalerlyden kommer fra et punkt, mens lyden i det distribuerede system kommer fra flere forskellige punkter. Fra forstærkerne til højttalerne på de større anlæg sendes lyden typisk som et 100v lydsignal. Højttaleranlæg i 100 V benyttes i de tilfælde, hvor en forstærker skal drive et større antal højttalere, og hvor der samtidigt er større afstand mellem forstærker og højttalere. 

Skal der afspilles live-musik eller musik med behov for en særlig høj lydkvalitet, vil anlægget være af en mere kompleks sammensætning. Vi leverer også den tekniske produktion til større publikums arrangementer fx. koncert, virtuelle koncerter, festival eller teaterproduktion. 

Tag os med på råd og få en optimal og fremtidssikret løsning ud fra dine behov og de muligheder budgettet sætter.

Vi gennemtænker og prioriterer høj faglighed - både i løssalg og projektsalg, så du kan tage den rigtige beslutning første gang. Vi har mere end 30 års erfaring i salg af AV løsninger. Desuden har vi en udlejningsafdeling, hvor der er mulighed for at leje supplerende udstyr ved events og arrangementer. Vi leverer AV-løsninger inden for en lang række områder som f.eks.: 

Lydanlæg, infoskærme, talevarsling, baggrundsmusik, mikrofoner, streaming, storskærme, kommunikation, video, limitering, rumstyring

Vi kan være med i alle faser .....

Rådgivning

Tilbudsfase

Projektering

Salg

Installation

Aflevering

Service

Udlejning

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Byageren 7
2850 Nærum
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 08.00 - 16.00
Tirsdag: 08.00 - 16.00
Onsdag: 08.00 - 16.00
Torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 16.00

Lager/udlejning efter aftale

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Sydbank Reg/konto:

6748 - 0001135175

IBAN: DK4767480001135175

SWIFT: SYBKDK22

Følg os