top

Transportabelt lydanlæg

Transportabelt lydanlæg

Megasound tilbyder flere løsninger på et mobilt lydanlæg Kompakte, lette at bære og kan gøres klar på under 5 minutter. Alle med en fremragende lyd. Oplagte valg til mindre live setups, ikke mindst for solomusikere, klasseværelser, firma præsentationer, undervisning i forskellige slags danse (Zumba) og andre begivenheder.

Bose L1 Compact 

L1 Compact systemet kombinerer almindelige PA-systemer og monitorhøjttalere i én fiks enhed. Systemet leverer en bred, jævn lyddækning hen over hele sceneområdet og publikum, når det er placeret bagved eller ved siden af en musiker, DJ eller præsentationsvært - selv helt ude i siderne. Systemet vejer blot 13 kg. 

Med L1 Compact behøver du ikke at bære på en separat forstærker, mixer eller et baskabinet: De er allerede indbygget. Systemets powerstand indeholder en integreret bashøjttaler og forstærker samt en indbygget mixer med fire indgange og to udgange. Musikere, der vil have adgang til flere muligheder for at tilpasse lyden, kan tilføje en T1 ToneMatch lydenhed (tilbehør).

L1 Compact systemet er så småt, at det nemt kan være i bagagerummet eller på bagsædet, og det innovative modulopbyggede design gør det nemt og hurtigt at opsætte. Du kan arrangere det i en sammenfoldet konfiguration til mindre steder eller en højere, forlænget konfiguration til større steder. Intet ekstra udstyr at flytte rundt på. 

Enheden kan opstilles på et minut og indeholder bags til begge enheder.

Bose S1 Pro batteri

Skal du øve, spille live eller bare streame musik via bluetooth til havefesten så er Bose S1 helt sikkert noget for dig. Med mulighed for flere tilslutninger samt at kunne styre hver enkelt kanal samt reverb effekt. Vejer kun 7 kg.

Det er en Bluetooth®-højttaler, et PA-system og lige hvad du har brug for til at sætte gang i festen, udendørs sammen-komster og alle de øjeblikke, der fortjener bedre lyd. Du kan streame trådløst fra en mobilenhed, tilslutte en mikrofon eller endda dit foretrukne musikinstrument. 

Flere positioner, der understøttes af automatisk EQ, sikrer, at du altid lyder bedst muligt. Og med en 3-kanals mixer, rumklang, Bluetooth®-streaming og ToneMatch-behandling indbygget, er S1 Pro en PA, du kan tage med overalt.

Det genopladelige lithium-ion-batteri holder dig kørende i op til 11 timer, uanset hvor du befinder dig. Og med funktionen Quick Charge kan du hurtigt genoplade.

Vi gennemtænker og prioriterer høj faglighed - både i løssalg og projektsalg, så du kan tage den rigtige beslutning første gang. Vi har mere end 30 års erfaring i salg af AV løsninger. Desuden har vi en udlejningsafdeling, hvor der er mulighed for at leje supplerende udstyr ved events og arrangementer. Vi leverer AV-løsninger inden for en lang række områder som f.eks.: 

Lydanlæg, infoskærme, talevarsling, baggrundsmusik, mikrofoner, lærreder, storskærme, kommunikation, video, limitering, rumstyring

Vi kan være med i alle faser .....

Rådgivning

Tilbudsfase

Projektering

Salg

Installation

Aflevering

Service

Udlejning

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Byageren 7
2850 Nærum
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12.00 - 17.00
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 -14.00

(Der kan bookes tid til demo hvis dette ønskes)

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Nykredit Reg/konto:

5494-0000935205

IBAN: DK7454940000935205

BIC/SWIFT: NYKBDKKK

Følg os