top

Baggrundsmusik

Baggrundsmusik

God lyd skaber stemning, gør en i godt humør, sælger varer. 

Baggrundsmusik er den musik, du hører blandt andet i butikker, restauranter, cafeer, frisører, supermarkeder, fitness-centre og mange andre steder. Baggrundsmusik har stor indflydelse på kunders indløbsmønstre, og Gallup undersøgelser har vist, at 86% af kunder i detailbutikker siger, at musikken gør en forskel, hvor de handler. Spiller man den rette musik, ved et behageligt lydniveau, med en jævn lyddækning, så kan man stimulere folks købelyst. I tøjbutikken spilles høj popmusik, som passer til tøjstilen. Du bliver grebet af stemningen, som du associerer med fest og glæde og køber tøj, du egentlig ikke har brug. 

64% mener, at god musik i en restaurant får dem til at blive længere. 82% køber en drink mere, hvis de kan lide musikken (Koda).

Dårlig lyd får dine gæster til at forlade dit sted for tidligt. 

Vi ved hvor mange højttalere af en given størrelse, der skal til for at løse en opgave, på et givet areal med en ønsket lydstyrke. Og hvor der skal tages højde for taleforståelighed, akustik og design. Business Music System er udviklet specielt med henblik på at fylde din forretning med klar, livagtig lyd selv ved de laveste lydstyrker - uden kompliceret elektronik, uden store højttalere og andre kæmpe komponenter. Det skal være enkelt at betjene, og højttalerne er så små, at de nærmest er usynlige. 

Krav til musikgenre, lydtryk, lydzoner og lydkvalitet er naturligvis individuelt fra sted til sted. Vi rådgiver og laver løsningen, der passer til dig og dit sted. Derudover tager vi også højde for eventuelle støjkrav. 

Musik påvirker os meget mere end vi tror, og er et uvurderligt redskab for alle, der ønsker at brande sig over for en specifik målgruppe. Musikken kan således have indflydelse på hvor længe vi vælger at opholde os i butikker og restauranter, hvor meget og hvad vi køber, ligesom den øger chancen for mersalg og impulskøb. 

Musikken kan også bruges til at skjule støj fra omgivelserne og skabe uforstyrret talerum.

Vi gennemtænker og prioriterer høj faglighed - både i løssalg og projektsalg, så du kan tage den rigtige beslutning første gang. Vi har mere end 30 års erfaring i salg af AV løsninger. Desuden har vi en udlejningsafdeling, hvor der er mulighed for at leje supplerende udstyr ved events og arrangementer. Vi leverer AV-løsninger inden for en lang række områder som f.eks.: 

Lydanlæg, infoskærme, talevarsling, baggrundsmusik, mikrofoner, lærreder, storskærme, kommunikation, video, limitering, rumstyring

Vi kan være med i alle faser .....

Rådgivning

Tilbudsfase

Projektering

Salg

Installation

Aflevering

Service

Udlejning

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Byageren 7
2850 Nærum
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12.00 - 17.00
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 -14.00

(Der kan bookes tid til demo hvis dette ønskes)

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Nykredit Reg/konto:

5494-0000935205

IBAN: DK7454940000935205

BIC/SWIFT: NYKBDKKK

Følg os