top

Konference/Møderum

Konference-/Mødelokaler

AV-løsninger til det moderne møde- eller konferencelokale. 

Megasound sælger professionelle lyd-, billed- og AV-løsninger til professionelt brug i mødelokaler, konferencerum, opholdsrum, auditorier og showrooms. Vi er leveringsdygtige i standardløsninger såvel som specialløsninger, der dækker dit individuelle behov. Med udgangspunkt i dit behov skaber vi en funktionel og fleksibel løsning, der tager hensyn til rummets arkitektur og fysiske rammer. Teknikken skal være driftssikker, diskret og betjeningsvenlig, så der nødvendigvis ikke behøves en teknikker til afvikling. 

Skærme, touchskærme, videovæg, mikrofoner, højttalere, whiteboards, projektorer, betjeningspaneler, lærreder kan være elementer i en skræddersyet AV-løsning, der kan skabe professionelle præsentationer til dine møder, konferencer og udstillinger.

Rumstyring. 

Brugervenlighed og funktionalitet er nøgleord, når der tales rumstyring. Der vil være netop de nødvendige knapper og funktioner synlige for brugeren - hverken mere eller mindre. I tillæg kan man så via netværk opnå nye fordele ved etablering af rumstyring - i dag er rumstyring meget mere end blot et smart (touch) panel. Rumstyringsystemer kan hjælpe dig med at styre drift. vedligehold og energiforbrug, så du kan optimere både anvendelse, økonomi og miljøhensyn. Vi programmerer hvert system individuelt. 

Vi hjælper naturligvis med indkøring af vores AV-løsninger - og følger gerne op med brugerkurser. 

Kontakt os og hør om de mange muligheder – uanset om der er tale om en enkelt projektor og lærred til det lille mødelokale eller en skræddersyet AV-løsning til den store mødesal. Megasound - din nærværende AV-partner.

Vi gennemtænker og prioriterer høj faglighed - både i løssalg og projektsalg, så du kan tage den rigtige beslutning første gang. Vi har mere end 30 års erfaring i salg af AV løsninger. Desuden har vi en udlejningsafdeling, hvor der er mulighed for at leje supplerende udstyr ved events og arrangementer. Vi leverer AV-løsninger inden for en lang række områder som f.eks.: 

Lydanlæg, infoskærme, talevarsling, baggrundsmusik, mikrofoner, streaming, storskærme, kommunikation, video, limitering, rumstyring

Vi kan være med i alle faser .....

Rådgivning

Tilbudsfase

Projektering

Salg

Installation

Aflevering

Service

Udlejning

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Byageren 7
2850 Nærum
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 08.00 - 16.00
Tirsdag: 08.00 - 16.00
Onsdag: 08.00 - 16.00
Torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 16.00

Lager/udlejning efter aftale

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Nykredit Reg/konto:

5494-0000935205

IBAN: DK7454940000935205

BIC/SWIFT: NYKBDKKK

Følg os