top

Megasound blev grundlagt i 1986 og har lige siden beskæftiget sig med professionelle lydinstallationer, talevarsling, lydmåling, AV-løsninger, detailsalg, udlejning og koncertopgaver. Det ligger i vores DNA konstant at skabe udvikling indenfor vores branche. Den mangeårige erfaring og knowhow gør os i stand til at spotte nye innovations muligheder og samtidig have fingeren på pulsen indenfor branchen. 

En af vores styrker er den tekniske rådgivning, vi kan tilbyde vores kunder. Vi sælger individuelle løsninger og kombinerer rådgivningen med et produktprogram fra nogle af verdens førende producenter. Vi er ikke bundet af én leverandør og kan derfor altid sammensætte en løsning, der passer lige til dine udfordringer og behov. Lige fra det komplekse til det simple. Diskret, brugervenligt og kvalitetsstærkt. 

Ærlighed, kvalitet og faglighed er kerneværdier der ikke blot understøtter vores forretningsmodel, men også at vi vil være en kompetent og værdiskabende samarbejdspartner. Vi tager ansvar, gør en forskel og følger opgaven helt i mål. Vi lægger stor vægt på den gode kunderelation og går ikke på kompromis med den høje kvalitet – så siger vi hellere nej, hvis vi ikke kan løse opgaven tilfredsstillende for begge parter. Vi sætter en ære i at levere et godt teknisk håndværk. 

En løsning fra Megasound kan også omfatte finansiering samt en landsdækkende serviceaftale. 

Miljøpolitik, CSR 

Det er vores målsætning at minimere gener for miljøet og omgivelserne og undgå spild af ressourcer, når vi udfører vores arbejde. Vores indsatsområder ajourføres løbende i overensstemmelse med ændret lovgivning, regler, myndighedskrav og ny viden. 

Vi forpligter os til at forebygge forurening, herunder at spare på energien. At anvende anerkendte leverandører, der har en defineret miljøpolitik samt foretage en korrekt affaldssortering på alle planer. 

Megasound har som mål at bidrage til bæredygtighed ved at drive virksomhed på en økonomisk, social og miljømæssig måde og derved vise omtanke for mennesker og miljø. Vores fokusområder ligger på energi, materialer og affald.

Vi støtter

Vi involverer os i velgørenhed og støtter op om forskellige kulturelle initiativer og humanitære formål. Gennem årene har vi blandt andet løbende støttet:

  • Hjemløse og udsatte i København
  • Rigshospitalet
  • Team Rynkeby
  • BørneCancerFonden
  • DGI
  • Red Barnet

Sponsorater

Vi samarbejder med en række forskellige virksomheder primært indenfor sport og kultur.

Kontakt os

33 25 89 09

Megasound ApS
Byageren 7
2850 Nærum
shop@megasound.dk

Kontortid

Mandag: 08.00 - 16.00
Tirsdag: 08.00 - 16.00
Onsdag: 08.00 - 16.00
Torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 16.00

Lager/udlejning efter aftale

Information

Nyheder

CVR-nr. 31746183

Sydbank Reg/konto:

6748 - 0001135175

IBAN: DK4767480001135175

SWIFT: SYBKDK22

Følg os